Sy din mening

På Sy din mening-workshoppen handler det om at bruge broderiet til at udtrykke sine holdninger. Vi skal skrive med nål og tråd - på fortrykte tanke/talebobler eller tekstile genstande, du selv medbringer. Taleboblerne kan bruges som gadekunst eller badges, syes til puder eller sættes i en ramme.
 
Jeg starter med et lille oplæg, der byder på spændende holdninger og måder at udtrykke dem tekstilt på. I løbet af workshoppen kommer vi igennem hele ”fra idé til færdigt broderi” procesrækken. Jeg viser, hvordan man nemt overfører sin holdning til stof, samt fortæller lidt om, hvordan materialer og teknikker passer godt sammen. Vi kommer ind på lidt forskellige skrifttyper samt farver og deres betydning for budskabet. Vi gennemgår fire forskellige stingteknikker, i forskellige sværhedsgrader, der er velegnet til broderet tekst: Fladsyning, kædesting, nedlagt syning og bagsting samt tungesting til applikation. Denne helhed vil gøre, at vi nemt kan omdanne vores meninger til bløde, lækre broderier.
 
Holdningerne kan broderes på boligtekstiler, som I gerne vil have kommer jeres gæster i møde. På tøj, så I kan tage det med jer ud i verden og sprede budskabet til et lidt større publikum. Eller på de fortrykte tanke- og talebobler, som jeg medbringer. Der er en stor og en lille tanke- eller taleboble med i prisen, og der vil være mulighed for at købe flere.
 
Kurset er velegnet til både begyndere og øvede, der gerne vil lære at overføre en ide til et færdigt broderi. Til dem, der gerne vil tage broderiet med ud i verden på en ny og måske lidt provokerende måde.

 

 

Sy din mening

kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

 

Kursusnummer
18022

Tilmeldingsfrist
01.05.2018

Dato og tid

Lør 02.06.2018 11:00-18:00
Søn 03.06.2018 09:00-16:00

Instruktør
Eva Engelhardt

Undervisningssted
Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C

Lokale
Tekstilværkstedet

Pris
1.775,-

Tilmelding her på siden - eller send en mail til fagkursus@fora.dk