Strik 1 - Inspiration og idé

Inspiration og idéudvikling


Til en begyndelse skal vi glemme alt om funktionelle krav og pæne bagsider! 

I stedet for vil vi i ud fra et inspirationsobjekt, det være sig for eksempel et billede eller en genstand, udforske tekstur og farver. 
Vi vil arbejde intuitivt og omsætte indtryk til personligt udtryk i strik i form af en række anderledes strikkeprøver, hvor der arbejdes mere og mere ned i detaljen og med det personlige udtryk. 

Der vil desuden være en række guidede kreative øvelser på modulet. 


Målgruppe:
Kursusforløbet henvender sig til voksne, der er interesseret i at gå i dybden med strikning, hvad enten det er som underviser, håndværker, formidler, iværksætter eller lignende. 

Deltagerforudsætninger:
Du kan det grundlæggende inden for strik og er ikke bange for at strikke en prøve eller to. For de som vælger hele forløbet, vil der forekomme hjemmeopgaver mellem modulerne. 

Modulerne kan tages i rækkefølge eller du kan tage et enkelt eller et par stykker. I forløbet arbejdes der fokuseret med såvel håndværket som de kreative sider af strikning. Ved at følge de fem moduler er det således muligt at skabe en grundig uddannelse i at strikke i hånden.


Underviser
: Anne Marie Nielsen
Tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur. Anne Marie har undervist på en lang række strikkefestivaler og har holdt strikkekurser i såvel indland som udland blandt andet på North House Folk School i USA, Aktivitetshuset i Flensborg og Raulands Akademiet i Norge.

Strik 1 -  Inspiration og idé

kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

 

Kursusnummer
20025

Tilmeldingsfrist
04.12.2020

Dato og tid

Lør 23.01.2021 09:30-17:30
Søn 24.01.2021 09:00-16:00

Instruktør
Anne Marie Nielsen

Undervisningssted
Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C

Lokale
Tekstilværkstedet

Pris
2.500,-

Tilmelding her på siden - eller send en mail til fagkursus@fora.dk